ZAŠTITA PRIVATNOSTI

DM-Copy sadrži informacije koje omogućuju brz elektronički kontakt s našim poduzećem, kao i izravnu komunikaciju s nama, koja također uključuje i opću adresu tzv. elektroničku poštu (e-mail adresu). Ako subjekt podataka kontaktira s DM-Copy putem e-pošte ili putem obrazaca, osobni podaci koje je podnio subjekt podataka se pohranjuju automatski na e-mail odgovorne osobe. Takvi osobni podaci koje dragovoljno podnese nositelj podataka DM-Copy čuva radi obrade ili kontaktiranja nositelja podataka. Nema prijenosa tih osobnih podataka trećim stranama.

U slučaju da želite ishoditi brisanje osobnih podataka u budućnosti molimo vas nam se obratite putem našeg kontakt obrasca ili na mail: print@dm-copy.eu

DM-Copy prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Zaštita podataka od posebnog je značaja za DM-Copy i zaštiti podataka pristupamo vrlo ozbiljno.

Dm-Copy Zaprešić